Over ons

Conocido B.V. (est. 1997) is een totaalleverancier als het gaat om ICT services. Begonnen als webhosting service en in de jaren uitgegroeid tot een allround ICT solution denktank.

Over de jaren heen hebben wij ons weten te ontfermen over uw systeembeheer, procesautomatisering, cloud diensten, netwerkbeheer en beveiliging.

Voor elke ICT aangelegenheid zijn wij uw aanspreekpunt!

“Conocido heeft mijn vertrouwen gewonnen doordat ze ten aller tijden de afspraken nakomen, en dat 24/7!”

Onze missie

“Waar wij voor gaan is door onze constante innovatie en service de klantverwachting te overtreffen door onze drie grootste kernwaarden in acht te nemen; openheid van zaken, respect, integriteit en met passie te werk in een transparante omgeving zodat de klanten zich direct bij ons thuis voelen.”

Het is onze doelstelling, door middel van meedenken, professioneel te werk gaan en het bieden van comfort, de verwachting van onze ICT service te overtreffen. Hierin zullen wij u nooit teleurstellen!

Gezien het feit dat de markt constant in beweging is en voortdurend vraagt om nieuwe oplossingen, vergt dit van ons de nodige kennis en voor elke branche een efficiënte aanpak.

De branches waar wij voornamelijk in werkzaam zijn;

  • Vastgoedbeheer
  • Horeca en hotels
  • Financieel dienstverleners
  • Advocatuur
  • Gezondheidszorg

Dat wij voornamelijk in deze branches werkzaam zijn, betekent natuurlijk niet dat wij geen efficiënte oplossingen kunnen bieden/creëren voor uw bedrijf dat zich in een andere branche bevindt.

Wij zorgen voor een passende oplossing voor wie dan ook, wanneer dan ook en waar dan ook!

Wat wij bieden

Kwaliteit en milieu

Conocido B.V. levert kwaliteit op het gebied van ICT dienstverlening en beveiliging door hoogwaardige- en vernieuwende producten en diensten. Deze producten en diensten moeten aansluiten op de wens van onze klanten en zo mogelijk worden deze wensen overtroffen. De mate waarin wij de wens van de klant tegemoet komen en overtreffen bepaalt in hoge mate de tevredenheid van onze klanten en daarmee het succes van onze organisatie.

Het werken aan kwaliteit is een uitgangspunt voor de gehele bedrijfsvoering. Daarom vinden wij dat deze kwaliteitsverbetering de taak is van al onze medewerkers. De basis die hieraan ten grondslag ligt is de continue drive om te verbeteren, te ontwikkelen, de aangeboden producten en diensten te blijven afstemmen op de wensen van onze klanten, op een juiste manier om te gaan met medewerkers en omgeving en door binnen ons bedrijf verantwoording te nemen voor de verhouding tussen kwaliteits- en milieuaspecten.

Wij nemen maatschappelijke verantwoording omtrent het milieu door ons minimaal te houden aan de huidige wet- en regelgeving. Zo proberen wij onze steen bij te dragen aan het reduceren van CO2-uitstoot en proberen wij ons restafval te verminderen. Het meewerken aan een gezonde toekomst is voor ons geen geheel vrijblijvende zaak, maar een verplichting die wij onszelf hebben opgelegd.

Ons team

Wanneer bent u beter bereikbaar?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vroeger moesten we vaak bellen naar de vastgoedbeheerder om te vragen of een sleutel beschikbaar was. tegenwoordig kunnen we makkelijk in de app zien of een sleutel aanwezig is, lekker makkelijk!

Ed

Wilt u meer informatie?