(Object)beveiliging

Als eigenaar van een aannemers bedrijf denken mensen met kwade bedoelingen nog wel eens dat je veel contant geld hebt. Met het nieuwe alarm heb ik nu ook een overvalknop en komt direct de politie, dat is pas een veilig gevoel.
En dat kostte maar 10 euro per maand.

Johan
Directeur
Wilt u zich ook veilig voelen in huis?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De keuze voor een bewakingssysteem is niet eenvoudig. Er zijn veel producten en verschillende merken op de markt. Daarnaast worden er bij bewakingssystemen een groot aantal functionaliteiten aangeboden. Als koper dient u echter goed te beseffen dat alles een prijskaartje heeft. U dient zich af te vragen of u al die functies die een systeem biedt ook daadwerkelijk nodig heeft in uw situatie. Wij van Conocido kunnen u helpen bij het maken van deze keuzes. Allereerst laten we even de belangrijkste functies van bewakingssystemen de revue passeren. Lees dus vooral verder!

Meteen foto’s na een melding

Het is erg belangrijk om te weten wat er aan de hand is, nadat u via de telefoon een melding heeft ontvangen van uw alarmsysteem. Gelukkig krijgt u meteen foto’s of camerabeelden te zien, zodat u meteen kunt beoordelen wat er precies het probleem is. Aan de hand van deze informatie kunt u bepalen of verdere actie noodzakelijk is. Als u niet over deze functie zou beschikken, blijft het gissen. Dan moet u er misschien zelf heen, of de politie waarschuwen. Als dit vaker voor komt kan de politie u zelfs de rekening presenteren vanwege de diverse loze meldingen.

Sterke kwaliteitsbeelden in HD.

Vroeger was het vaak zo dat bewakingscamera’s uiterst belabberde beelden afleverden. Op deze vage beelden was natuurlijk geen inbreker meer te herkennen. Zo was het erg moeilijk voor de opsporingsdiensten of voor een rechter om iemand op basis van dat beeldmateriaal veroordeeld te krijgen. Dat is jammer en een gemiste kans. Tegenwoordig kan er zonder probleem een grote hoeveelheid beeldmateriaal opgenomen worden. Het is technisch mogelijk om wekenlang in beeld op te slaan van meerdere camera’s en in dat in topkwaliteit. Sowieso wordt er pas opgenomen nadat er beweging is gedetecteerd.

Help een overval!

We hopen het allemaal nooit mee te maken. U ligt rustig te slapen en ineens hoort u beneden allerlei geluiden. Inbrekers zijn bezig uw woning leeg te halen. Of nog erger: het eerste wat u ziet als u uw ogen opendoet, is de loop van een geweer. Overvallers zijn uw slaapkamer binnengedrongen. Het is dan handig als u een overval alarm heeft dat u stiekem in werking kunt stellen. Of deze functie echt noodzakelijk is, laten we aan u over. Het is tegenwoordig wel zo dat de meeste serieuze bewakingssystemen deze functie standaard aan boord hebben.

Eenvoudig te bedienen

Een verdere eis waaraan elk bewakingssysteem moet voldoen is eenvoudige bediening. Het zou gewoon zo moeten zijn dat u, na een uitleg van de leverancier, precies weet wat de mogelijkheden zijn. De volgende keer kunt u dan alles zelf instellen of herbekijken. Het is ook belangrijk dat er niet te veel functies aangeboden worden waar vervolgens niemand iets mee doet. De display dient sober te zijn opgezet en het geheel moet intuïtief werken. Ook daarvan kunnen we goede voorbeelden geven.

De mobiele app

Steeds vaker zien we dat een goed bewakingssysteem vergezeld gaat van een mobiele telefoon app. Dankzij de installatie van deze app is het mogelijk om op afstand beelden te bekijken, maar ook om het alarm aan en uit te zetten. Dit zijn maar enkele van de vele functionaliteiten. Én dat allemaal vanuit uw luie stoel in een verre tropische bestemming.

Tot slot

Nu we verschillende belangrijke functies van een camerasysteem besproken hebben, weet u waar u op moet letten. Bij Conocido denken we met u mee. We beschikken over diverse goede bewakingssystemen die over bovengenoemde functies beschikken. Én er is meer! Kom eens langs en laat u informeren over het optimale bewakingssysteem voor uw woning.