Sleutelbeheer

Communication support, call center and customer service help desk. VOIP headset on laptop computer keyboard.

Conokey biedt de ideale oplossing voor vastgoedbedrijven die op zoek zijn naar een veilig, efficiënt en geautomatiseerd sleutelbeheersysteem. Het systeem maakt gebruik van de nieuwste technologie om het proces van sleutelbeheer te vereenvoudigen en te automatiseren.

Het Conokey-systeem maakt gebruik van geavanceerde software en hardware om de toegang tot sleutels te beheren. Het systeem maakt gebruik van gepatenteerde technologie om de sleutels veilig op te bergen en te beveiligen. Het biedt gebruikers ook de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot sleutels, wat de efficiëntie verhoogt en tijd bespaart.

Dankzij het Conokey-systeem kunnen vastgoedbeheerders eenvoudig de toegang tot sleutels beheren, waarbij ze de mogelijkheid hebben om te bepalen wie toegang heeft tot welke sleutels. Het systeem biedt een centrale opslagplaats voor alle sleutels, wat het gemakkelijker maakt om ze te vinden en te beheren.

Met het Conokey-systeem hoeven vastgoedbeheerders zich geen zorgen te maken over verloren of gestolen sleutels. Het systeem bewaakt de toegang tot sleutels en registreert elke keer dat een sleutel wordt gebruikt. Dit zorgt voor een veilig en betrouwbaar sleutelbeheerproces.

Het Conokey-systeem biedt een scala aan voordelen voor vastgoedbedrijven. Het verhoogt de efficiëntie, vermindert de kans op verloren of gestolen sleutels en biedt een veilige en betrouwbare oplossing voor het beheer van sleutels. Het is de ideale oplossing voor vastgoedbedrijven die op zoek zijn naar een geautomatiseerd en efficiënt sleutelbeheersysteem.

PRMD – Vroeger waren we veel tijd kwijt aan sleutelbeheer, controleren waar een sleutel was, kijken of we een sleutel in de kast hangen, door Conokey gaat dat nu allemaal automatisch.

40% meer beantwoordde gesprekken met VOIP.

Door middel van VoIP bereikt u uw klanten sneller en efficiënter, en visa versa!

Bedrijfsplanning & strategie

Uw voordelen op een rij:

  • U doet meer, in minder tijd.
  • Optimale bereikbaarheid, op het werk én thuis.
  • Een belletje na sluitingstijd? Uw klant krijgt geheel geautomatiseerd te horen wat uw openingstijden zijn!
  • U bespaart kosten.
  • Uw voicemail doorgestuurd naar uw mail, zodat u deze gemakkelijk kunt beluisteren buiten kantoor.
  • Met een vast nummer bellen vanaf uw mobiel, zonder extra handelingen!
Wanneer bent u beter bereikbaar?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vroeger moesten we vaak bellen naar de vastgoedbeheerder om te vragen of een sleutel beschikbaar was. tegenwoordig kunnen we makkelijk in de app zien of een sleutel aanwezig is, lekker makkelijk!

Ed

Op zoek naar een passende telefonie oplossing voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op!