Als eigenaar van een aannemers bedrijf denken mensen met kwade bedoelingen nog wel eens dat je veel contant geld hebt. Met het nieuwe alarm heb ik nu ook een overvalknop en komt direct de politie, dat is pas een veilig gevoel.
En dat kostte maar 10 euro per maand.

Johan
Directeur,
Een veiliger gevoel creëren?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Helaas leven we in een tijd waarin bewakingssystemen steeds vaker nodig zijn. Maar welk systeem past er het best bij uw woning of pand? Met zo veel merken en verschillende producten op de markt begrijpen wij bij Conocido dat deze keuzen niet makkelijk is.

Bij de aanschaf van een bewakingssysteem dien je goed uit te denken wat belangrijk is. Daarom helpen wij u bij het maken van die keuze. Wij zorgen ervoor dat wat u aanschaft bij u past.

Welke zorgen onze bewakingssystemen bij u wegnemen leest u hieronder!

Ons systeem zorgt ervoor dat u direct na een melding foto’s kunt inzien.

Uiteraard is het van belang om direct inzage te hebben in wat er gaande is na een melding van uw systeem. Op uw mobiele telefoon kunt u live videobeelden en foto’s bekijken om te kunnen beoordelen wat er gaande is, en of er eventueel vervolgstappen ondernomen moeten worden.

Zo komt u niet voor verassingen te staan en kan er na beoordeling efficiënt gehandeld worden.

High Definition camerabeelden.

Het is belangrijk dat, indien er zich een ongewenst persoon in uw pand bevind, u deze kunt herkennen middels de camerabeelden/foto’s van uw systeem. Het is tegenwoordig gemakkelijk om beelden van een langere periode, van meerdere camera’s, met een hogere resolutie op te slaan.

Een stil alarm bij inbraak of overval.

Wanneer u zich in een benauwde positie bevind kan het van levensbelang zijn hulpdiensten in te schakelen. Daarom bieden onze slimme systemen de mogelijkheid een stil alarm af te geven aan de politie, brandweer, ambulance etc.

Onze slimme systemen maken het zelfs mogelijk dat de meldkamer van de politie direct mee kan kijken bij wat er gaande is. Zo staat u, als het erom gaat, er niet alleen voor.

Eenvoudig in bediening.

We maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Vóór en ná aanschaf leggen we u haarfijn uit wat u kan en mag verwachten van uw systeem. Bij een korte en duidelijke uitleg bent u gebaat. Wij zorgen ervoor dat u niet mis kunt bij de bediening van uw nieuwe aanschaf. Het fysieke display houden wij, net als uw mobiele applicatie, simpel en efficiënt.

De mobiele applicatie.

Bij aanschaf van uw systeem ontvangt u van ons een mobiele applicatie zodat u, waar u zich ook bevind, overzicht kunt bewaren over uw beveiligde pand. Middels deze applicatie kunt u live de camerabeelden bekijken, foto’s maken en zelfs uw systeem aan- en uitschakelen. Dit is slechts een greep uit de vele andere mogelijkheden welke wij u kunnen bieden.

Hulp nodig bij aanschaf?

Bij Conocido denken we met u mee. Na kennisneming van uw wensen zullen wij u een mooi en passend voorstel doen. Kom vooral langs en laat u informeren door één van onze verkopers!