Conocido is in 2004 begonnen als webhosting bedrijf, omdat al snel duidelijk was dat klanten behoefte hebben aan 1 aanspreekpunt voor alle ICT diensten is dat uitgebreid naar internetverbindingen, telefonie en managed services.

Intussen hebben wij van tal van branches diepgaande kennis opgebouwd waardoor we vrijwel altijd een kant en klare oplossing kunnen bieden die perfect past bij de activiteiten van het bedrijf.

Door ervaring op te doen in verschillende economische periodes kan ons team de beste kansen bepalen, of we nu in goede of in slechte tijden zitten. Goede tijden zorgen voor groei in ons portfolio en slechte tijden, ondanks mogelijke negatieve effecten, kunnen wij nieuwe kansen bieden.

We zien onszelf als een toekomstgericht team met passie voor de IT en professionals met relevante ervaring.

Waarom ons

Reizen en luchtvaart
Consulting

Consultants rangschikten bedrijven op een schaal van 1 tot 10, op basis van prestige, bedrijfscultuur, balans tussen werk en privé, beloning en andere factoren.

Financiële Services
Consulting

Wij zijn een dynamisch niche-adviesbureau dat visionaire financiële dienstverleners helpt hun ware essentie over te brengen.

 

Bedrijf Services
Consulting

We hebben moeten concurreren op kwaliteit van leven op een manier die voorheen nooit was gebeurd – wat leidde tot hogere beoordelingen van consultants.

 

Energie en Milieu
Consulting

Betrek consumenten en inspireer de media – we zorgen ervoor dat merken op de juiste plaatsen worden gezien en gehoord.

 

Consument Producten
Consulting

Wij zijn een bedrijf dat ontwerp- en bouwdiensten voor u aanbiedt vanaf de eerste schetsen tot de uiteindelijke constructie.

Oppervlaktevervoer
& Logistiek Consulting

De firma ConsultingWP scoorde het hoogst op het gebied van vakantiebeleid, uren op kantoor en algemene tevredenheid.

 

Onze missie

Wij vinden het belangrijk om voor de klant een totaal oplossing te kunnen bieden!
Alles wat wij aanbieden zowel producten als diensten, hebben wij dat als eerste ervaren. Met deze ervaring kunnen wij zeggen dat we 100% achter onze diensten en producten staan! Wij kunnen u dus garanderen dat u marktcomforme prijzen betaald.

Wij kennen onze klanten en denken mee met hun doelen. Daarom hebben wij onze eigen ontwikkelaars om de behoefte in de IT te kunnen ontlasten.

We know our clients’ brands inside and out to create bespoke campaigns that bring the brand story to life, engage with consumers and inspire the media.

  • Één aanspreekpunt
  • 24/7 bereikbaar
  • Retain, high-paying customers
  • You’ll get more done in less time
  • Leadership skills to manage team
  • Generating millions of dollars

Onze ervaring

Financiele sector 80%
Vastgoed sector 90%
Consumenten producten 25%
Overige branches 70%

Op zoek naar een eersteklas IT consultant?