Wat is een mobiele internetverbinding?

Mobiel internet betreft het gebruik van internet met behulp van een mobiel apparaat, zoals een daarvoor geschikte mobiele telefoon, smartphone, tablet, personal digital assistant, pocket-pc, laptop of netbook, via een draadloos netwerk.

Als u werkt op een bouwplaats komt u snel het probleem tegen dat de internetverbinding niet al te best is. En dat u en uw medewerkers zelf data moeten gebruiken.

Wij bij Conocido kunnen u daarmee helpen. Tegenwoordig zorgt Conocido ook voor mobiele internetverbindingen. Daarmee heeft u zelf op de meest afgelegen bouwplaatsen een prima internetverbinding.

stockfoto

Wat houdt het in?

Wat dit voor u inhoud is dat u niet op en her hoef te bellen naar verschillende internetproviders, wanneer u ontevreden bent met de verbinding. U hoeft ook niet te veranderen van provider.

Als u problemen heeft met de verbinding hoeft u alleen naar Conocido te bellen en zullen we hier zo snel mogelijk het probleem oplossing. Dit is gunstiger voor u en uw medewerkers want, zij hebben een stabiele verbinding binnen no-time.

Hoe werk het?

Thuis heb je waarschijnlijk al een internetabonnoment Door wifi kun je met je mobiel, laptop of tablet ook gebruik maken van dit internet. Onderweg is dit een ander verhaal. Wanneer je ook buitenshuis of op een bouwterein wilt internetten dan heb je mobiel internet nodig.

Om gebruik te maken van mobiel internet op je smartphone of tablet heb je een simkaart nodig. Deze simkaart word geleverd door Conocido zelf en dankzijde simkaart kunt u gebruik maken van mobiel internet